Alevi Kültür Dernekleri etkinliklerine katılan ve program yoğunluğu sebebiyle plaket törenine kalamayan Başkan Yıldırım`a, plaketi makamında takdim edildi.
10 Ocak 2010 Pazar günü Alevi Kültür Dernekleri etkinliklerine katılan ve program yoğunluğu sebebiyle plaket törenine kalamayan Başkan Yıldırım’a, plaketi makamında takdim edildi. Mezitli Alevi Kültür Derneği Başkanı Ferdi Koç ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Uğur Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketini sundular. Dernek Başkanı Ferdi Koç “Sayın başkanımız her zaman olduğu gibi bizi yürekten destekleyerek bizlere güç verdi. Yardımları için şahsım, derneğimiz ve tüm camiamız adına teşekkür ediyorum” dedi.
Plaketi memnuniyetle kabul eden Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım “ Mezitli Alevi Kültür Derneğinin açılmış olması tabiatımızca kentimiz için önemli bir eksiğin giderilmiş olması anlamını taşımaktadır.
Biz aşure gününde gücümüzün yettiği oranda bir katkı yapmaya çalıştık. Bu katkıyı önemseyip, plaket vermek için buraya kadar gelmeniz bizleri memnun etti.Yerel yönetimler olarak bundan sonrasında da Alevi kültür derneğine belediyemiz imkanları doğrultusunda gücümüz yettiği kadar katkı yapmaya çalışacağız ” dedi.
Mezitli Alevi Kültür Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin Başkan Yıldırım’la toplu halde çektirdikleri fotoğraf ile ziyaret sona erdi.